Bierderij Waterland – Getest met kinderen

0

Een Bierderij en kinderen, een beetje een vreemde combinatie voor een titel van een blog. Maar het is wat het is: Bierderij Waterland is een heerlijke plek met stadsstrand in Monnickendam, ook voor jonge kinderen.

In 2018 opende Bierderij Waterland, een brouwerij met proeflokaal in Monnickendam. Ze brouwen zeven verschillende soorten biologisch bier.

Het schenken van bier combineren ze met het serveren biologische streekproducten. Het vlees komt Woeste Willem, de koffie van Kikundi Koffee en brood wordt in de eigen bakkerij gemaakt.

Bierderij Waterland

Bierderij Waterland met kinderen bezoeken

Op een mooie dag fietsen we naar deze nieuwe hotspot in Monnickendam. Aan de haven vind je de Brouwerij. Je kan binnen zitten in een grote ruimte, of je zit buiten met je voeten in het zand. Ideaal met kinderen dus: jij geniet van de zon terwijl de kids in het zand spelen. We bestellen wat te eten (smaakt goed!) en drinken. Ondertussen genieten we van de locatie en de zon.

Voor de kinderen is er speelgoed en er zijn leesboekjes. Daarnaast zijn de kids heel erg blij met de patat. Aan het eind van het terras is nu een afscheiding geplaatst, zodat je kind niet direct naar het water kan rennen.

Bierderij Waterland is een heerlijke plek aan het water, waar je ook met de kids heen kan gaan. Perfect als je van bier houdt, maar zeker ook geschikt voor een kop koffie of een lunch.

Combineer je bezoek met het Hemmeland (strand aan de Gouwzee) of kijk wat er te doen is in Monnickendam met kinderen

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.