Hof Poppendame met kinderen | Onze review!

0

Een hapje lekker eten en genoeg vertier voor onze kinderen in de leeftijd van 2 tot 12. Dat waren onze eisen voor een get together met mijn zwager en schoonzus. We waren aan het kamperen in Zeeland en dus lekker in de buurt. Zij stelden Hof Poppendame voor en wij lieten ons verrassen. Ik heb natuurlijk wel even op de website gekeken voor wat we konden verwachten, maar alsnog werd ik blij verrast.

Hof Poppendame

Een goed begin bij Hof Poppendame

We hadden geluk en troffen een alleraardigste serveerster. Een vrouw met humor, die ook nog eens meedenkt. Ze vroeg bijvoorbeeld of het misschien gewenst was dat de baby eerst at zodat we later zelf “ongestoord” konden eten. Terwijl de kinderen speelden en de boel verkenden, doken wij de menukaart in. Bij Hof Poppendame kun je terecht voor, wat ik noem, een café hap.

De kaart is niet uitgebreid, maar had wel voor ieder wat wils. Ik koos voor een bord met spareribs en deze was meer dan prima qua smaak. De kinderen deden zich te goed aan knakworstjes. Voor de baby in ons midden kon ik kiezen tussen verschillende potjes die voor je werden opgewarmd. Dikke pluspunten hiervoor.

Lees ook: dit doe je in Zeeland met kinderen

Hof Poppendame

Speelparadijs

Hof Poppendame is een combinatie van een speelparadijs en eenvoudig restaurant, maar dan zonder het doorgaans typisch  schreeuwerige inrichting. Het is hier vintage wat de klok slaat in het grote eetgedeelte. Dit creëert een hele fijne huiselijke sfeer. Er staan ook diverse boxen en kinderstoeltjes verspreid. Een enorm kindvriendelijke locatie dus.

Onze kindjes hebben zich prima vermaakt met van alles en nog wat. Denk hierbij aan loopwagentjes à la Flintstones, fietsjes, een ruim opgezette houten gedeelte waar onder andere winkeltje gespeeld kan worden, grote rubberen bouwblokken en zelfs een mini bioscoop. Dat laatste is voornamelijk erg leuk voor de oudere kinderen.

Hof Poppendame

Buitenvertier bij Hof Poppendame met kinderen

Ook buiten viel er genoeg te beleven. Allereerst viel op dat het erg ruim was opgezet. Er kan een balletje getrapt worden, boomstammen klauteren en ook een grote luchttrampoline ontbreekt niet. Het rijtje mooie perenbomen maken het helemaal een plekje waar je prima kunt toeven.  Zoek een plekje uit in het zonnetje op het terras of neem plek aan een picknicktafeltje. Onder het genot van een drankje toekijken hoe de kinderen zich vermaken is absoluut geen straf.

Hof Poppendame

Eindoordeel Hof Poppendame met kinderen

Je kunt het bij een drankje laten of juist blijven voor het diner. Het kan allemaal. Bij Hof Poppendame betaal je trouwens geen entree. De opzet, vriendelijk personeel en speelmogelijkheden maken het een zeer fijne (en kindvriendelijke) plek. Ook aan verschoonmogelijkheden, met gratis (kleine maat) luiers en doekjes, is duidelijk aandacht besteed. Hier kom ik graag nog eens terug. Bekijk de informatie over de openingstijden op de website.

Lees ook: tips voor Bergen op Zoom en dit doe je in Vlissingen

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.