3x Kindvriendelijke campings Siblu Villages

0

Onlangs mocht blogger Jolanda kennismaken met de kindvriendelijke campings van Siblu. In dit nieuwsbericht delen wij waar dit concept voor staat en waarom het zo geschikt is voor een gezinsvakantie.

Jolanda was eind mei op de perspresentatie van Siblu Villages in Rotterdam. Ook al tijdens de presentatie bleek dat Siblu erg gericht is op kinderen: tijdens de presentatie werden de kinderen vermaakt, en na de presentatie mochten de gezinnen de dierentuin ontdekken!

In Frankrijk zijn meer dan 8000 campings. Verblijven op een camping is de favoriete manier van overnachten tijdens een vakantie in Frankrijk. Niet alleen volgens buitenlandse toeristen trouwens, ook de Fransen verkiezen bij een vakantie in eigen land campings boven andere accommodaties. De keten heeft plannen om uit te breiden, waarbij ze wellicht gaan kijken naar bestemmingen buiten Frankrijk!

campings Siblu

Kindvriendelijke campings Siblu

Kampeer je met Siblu, dan is dat niet in een tentje en op je matje. Siblu Villages heeft vakantieparken ontwikkeld met luxe stacaravans of mobile homes. Deze accommodaties zijn ruim en luxe ingericht en ook buiten heb je nog voldoende ruimte.

De campings bieden dus kindvriendelijke accommodatie, maar daar blijft het niet bij. Ook op de camping is ontzettend veel te doen voor kinderen. Zo zijn er kidsclubs op de campings (zit bij de prijs inbegrepen), met heel wat entertainment. De medewerkers van het animatieteam spreken overigens naast Frans ook Engels en Nederlands. De kinderen hebben op deze manier veel te doen, en de ouders kunnen ook ontspannen!

Op de camping is ook een groot zwembad aanwezig. Toen mijn kinderen dat zagen waren ze direct super enthousiast: daar willen we heel graag heen! Bij het zwembad is altijd toezicht aanwezig.

De campings van Siblu liggen steeds op een interessante plek, bijvoorbeeld bij de kust in de buurt, of in de omgeving van leuke bezienswaardigheden.

campings Siblu

Een aantal vakantieparken van Siblu

Vakantiepark Les Charmettes ligt in de buurt van de kust, dichtbij Royan in Charente-Maritime. Er is zoveel te doen op het park, dat je waarschijnlijk weinig van het park af wilt gaan. Zo zijn er twee buitenzwembaden, glijbanen, een bubbelbad en er is een verwarmd binnenbad. Ook zijn er onder andere tennisbanen en pooltafels. Buiten het park ben je binnen een paar kilometer op het strand. Vanwege de baaien met rustig zeewater kunnen kinderen hier de zee in. Leuk voor dierenfans is de Palmyre Zoo.

La Carabasse ligt in het zuiden van Frankrijk, dichtbij de kust. Op de camping van Siblu vind je onder andere een lagunezwembad en speeltuinen, tennisbanen en een animatieprogramma. Ga je van het park af, dan sta je na 1 kilometer al op het strand. Ook is de kermis Europapark in de omgeving. Voor de dierenliefhebbers is een bezoek aan safaripark Réserve Africaine een aanrader.

Domaine de Kerlann ligt in het zuiden van Bretagne, een geliefde plek voor Nederlanders die op vakantie gaan naar Frankrijk. De afstand naar de kust is slechts 5 kilometer. Het zwembadcomplex is zeer uitgebreid op dit park.

Lees ook: tips voor de Franse Westkust en doen in Normandië

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.