Marokko met kinderen | 9x Tips

Naar Marokko met kinderen? Het leuke aan deze bestemming is dat het slechts een uur of 3 vliegen is, dus goed te overzien, en dat er veel mogelijk is. Een zonvakantie, rondreis, stedentrip, en meer.

Marokko is een bijzondere bestemming voor een familiereis, met als voordelen dat het niet al te lang vliegen is en dat je geen last hebt van een jetlag. Je bent ver van huis en toch ben je in een hele andere wereld. Marrakech is een van de populairste plekken in Noord-Afrika voor een vakantie of stedentrip. Het is een stad met veel kleur, mensen, dieren, souks, riads en pleinen. In Marokko valt veel te ontdekken en je kan er ook naartoe gaan voor een rondreis van een week of 2 weken, een stedentrip of juist all inclusive vakantie!

Familiereis Marokko met kinderen boeken

Er zijn meerdere aanbieders van familiereizen naar Marokko, zowel individuele reizen als met meerdere gezinnen. Enkele tips:

  • Via Riksjatravel zijn er individuele rondreizen op maat te boeken. Bij het samenstellen van de rondreizen en bouwstenen wordt er rekening gehouden met de wensen van het gezin. Het tempo ligt een tandje lager en we kiezen voor kindvriendelijke slaapplekken.

Local Hero Travel heeft een leuke, en betaalbare, 8-daagse rondreis door Marokko uitgestippeld. Je reist van Marrakesh, Ait Benhaddou, Ouarzazate, Zagora, Mā€™Hamid en Marrakesh (Essaouira). Samen met een lokale reisexpert stel je de rondreis samen, de reis wordt op jullie wensen afgestemd.

SPLASHWORLD AQUA MIRAGE

Kinderhotels | Marokko met kinderen

SPLASHWORLD AQUA MIRAGE heeft een spetterend aquapark met glijbanen in alle soorten en maten. Voor de kleintjes zijn er ook diverse rustige waterattracties. Ook is er een kinderdisco, speeltuin en de shuttlebus brengt je in 20 minuten naar de beroemde medina van Marrakech.

RIU TIKIDA PALMERAIE geeft je met de exotische tuinen, de goede All Inclusive en de geuren van Marokkaanse gerechten een echt 1001-nacht gevoel. Voor de kids is er:

  • Babybedje
  • Kinderstoel
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • RiuLand (4-12 jaar)

Bereikbaarheid

Marokko bereik je het makkelijkst met het vliegtuig, wij boeken tickets normaal gesproken bij SkyScanner. Johan was onlangs in Marrakech en omgeving en hij vloog direct met TUI vanaf Rotterdam.

Zelf rondrijden door Marokko? Wij huren vaak via SunnyCars vanwege de all-in service.

Dat waren onze tips voor Marokko met kinderen! Lees ook de tips voor Egypte.

RIU TIKIDA PALMERAIE

Inhoudsopgave

Lees ook op Reistipsmetkids

Sallandse Heuvelrug met kinderen | 10x uitjes

Naar de Sallandse Heuvelrug met kinderen? Onlangs waren wij een weekend in dit gebied...

Achterhoek met kinderen | 9x Uitjes & vakanties

Wat er te doen is in de Achterhoek met kinderen? Dit is een veelzijdige...

Treinbestemming Frankrijk met kinderen | 5x Tips

Op vakantie met de trein naar Frankrijk en zoek je een leuke bestemming die...

Net over de grens in Duitsland met kids |...

Net over de grens in Duitsland zijn er voor kinderen veel leuke activiteiten te...

Vakantiebestemming met baby – 7 Tips

Op zoek naar een vakantiebestemming met baby? Die eerste vakantie met baby is heel...

Vakantie met kinderen | 35 Leukste vakantiebestemmingen

Op vakantie met kinderen en je zoekt de mooiste vakantiebestemming? Veel gezinnen vragen zich...

Categorieƫn