Sittard met kinderen | 7 kinderactiviteiten

1

Sittard met kinderen! Miron woont in Sittard en is moeder van een meisje. Zij kent Sittard op haar duimpje en deelt haar tips over wat je kan doen in Sittard met kinderen.

7x doen in Sittard met kinderen

1. Stadsspeelbos Sjabolleke

Dit is geen gewone speeltuin, maar een natuurspeeltuin. Hier kunnen kinderen door en over beekjes springen, hutten bouwen met stokken, in bomen klimmen en zich lekker vies maken in de modder. Hier kan je kind spelen zoals spelen bedoeld is.

2. Darteldome

Deze indoorspeeltuin is vrij groot en heeft veel speeltoestellen waar kinderen zich uren kunnen vermaken. Wij hebben hier ook het kinderfeestje van Mik gevierd, waar ze het thema Elsa heeft gekozen. Kinderen kunnen glijden, klimmen, in de ballenbak en voor de ouders zijn er genoeg zitplekken en er is ook voldoende te eten en te drinken.

3. WOOD15 Indoor MTB Park

Voor de stoere kinderen onder ons is er een grote hal waar je al crossend met je BMX of mountainbike heen kan crossen. Er zijn verschillende tracks dus er is voor ieder wat wils.

4. Pitboel theater

Twee maal per maand kun je bij het Pitboel theater genieten van de avonturen van Pien, Puk & Co. De kinderen uit het publiek hebben inbreng, waardoor het een leuke, interactieve voorstelling is.

5. Bowling & partycentrum Stardust

Wie vindt het nu niet leuk om een strike te gooien? Bij Stardust kan dat! Dit is een gezellige
bowling, waar ook kinderen prima kunnen bowlen. Met of zonder hulpstukken kunnen ook zij een strike gooien.

6. Zwembad De Nieuwe Hateboer

In dit zwembad kunnen kinderen naar hartelust zwemmen, duiken, springen en van de glijbaan gaan.

7. Wentjerdruim

In de winter (rond de kerstvakantie) is er in Sittard Wentjerdruim (vertaald: winterdroom). Op de markt staat dan een heuse schaatsbaan, er zijn leuke kraampjes waar je warme chocomelk kunt drinken en er staan attracties. De hele stad is dan versierd in een winters thema, wat het heel gezellig maakt in de donkere dagen rond kerst.

Ook in Limburg: GaiaZoo met kids

Wil je meer over Miron lezen, bezoek dan haar website.

1 reactie
  1. Monique | WritingMonique zegt

    Wat een onwijs leuke tips! Indoorspeeltuins zijn altijd leuk!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.